Pallmann l Compleet in parket

Hier vindt u de juiste producten!

 naar het productoverzicht 
 
 

Top-Thema's

 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Over Pallmann

Alles voor parket. Dat is waar Pallmann voor staat en voor gaat. Een compleet assortiment producten voor het nieuw leggen, renoveren en onderhouden van parketvloeren.

Als professional op het gebied van afwerkingsproducten voor houten vloeren, biedt Pallmann met meer dan 100 jaar ervaring voor elke laag van de vloer een assortiment met op elkaar afgestemde producten. Het assortiment bestaat uit producten voor de ondergrondvoorbereiding, parketlijmen, lakken en olie tot het reinigen en onderhouden van parketvloeren. 

Pallmann producten worden geproduceerd door Pallmann GmbH, al meer dan 100 jaar een begrip in de parketwereld en net als Uzin Utz Nederland onderdeel van de Duitse Uzin Utz Group.

Over Uzin Utz Nederland

Uzin Utz Nederland is een dochteronderneming van de Duitse Uzin Utz Group. Naast Pallmann levert Uzin Utz Nederland met de merken Uzin, Wolff, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Bijna 60 jaar geleden begon Uzin Utz Nederland met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie. Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor perfecte vloeren. Uzin Utz Nederland maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde organisatie, de Uzin Utz Group uit Duitsland; een familiebedrijf waar "Grundlichkeit"​ en een warme, persoonlijke bedrijfscultuur centraal staan. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Dat is allereerst terug te vinden in ons assortiment en in onze verpakkingen. Daarnaast hebben wij bij de bouw van ons bedrijfspand onze visie op duurzaamheid vertaald naar een praktische manier van bouwen en produceren. Hierdoor worden de meeste producten die door ons worden verkocht, geproduceerd in de "groenste"​ fabriek van Nederland.

COMPLEET IN PARKET

Een compleet assortiment biedt veel voordelen:

  • U koopt alles wat u nodig heeft bij één leverancier
  • Producten en systeemoplossingen zijn op elkaar afgestemd
  • Topkwaliteit bij elke stap van de vloeropbouw
  • Unieke knowhow van het Pallmann adviseursteam
  • Speciaal voor u: advies bij de voorbereiding van de ondergrond