Downloads

Stylebook Pallmann Color Collection PDF, 5.1 mb   download  
Technische Brochure Pallmann Color Collection PDF, 3.1 mb   download  
 
 

Top-Thema's

 
 

Pallmann Productoverzicht

Een overzicht van onze producten.

 Naar het productoverzicht 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Pers

 
 
 

Haaksbergen , 02.10.2017 - Pallmann bekent kleur met Color Collection

Een uniek kleurenconcept voor parketlak en olie

Met de nieuwe Pallmann Color Collection creëer je een persoonlijke en unieke basis voor ieder interieur. Vanaf oktober bieden wij een concept waarbij meer dan 30 nieuwe kleuren zijn onderverdeeld in de hedendaagse woonstijlen. Het maken van de juiste kleurkeuze wordt op die manier vereenvoudigd. Bijzonder is dat de kleur vervolgens is af te werken met zowel een  2-componenten lak als olie waardoor iedere gewenste uitstraling mogelijk is. Dat maakt elke vloer uniek.

3 componenten, 1 doel

Het kleursysteem van de Pallmann Color Collection bestaat uit 32 kleuren en 3 componenten. Het basisonderdeel (A), een uithardingsmiddel (B) en het kleurcomponent met hoogwaardige kleurpigmenten (C). Het is een eenvoudig, veilig én 100% oplosmiddelvrij systeem.

Uniek en langdurig mooi

Na het aanbrengen van het kleursysteem, wordt de kleur beschermd door een transparante afwerking aan te brengen. Uniek is dat je daarin voor zowel een 2-componenten parketlak - in diverse glansgraden - als olie kan kiezen. Deze afwerking is dan ook mede bepalend voor de uitstraling van de parketvloer. Bovendien zorgt de extra beschermlaag ervoor dat je nog langer kunt genieten van je parketvloer.

Keuzehulp

32 kleuren en diverse afwerkingsmogelijkheden. Hoe maak je dan de juiste keuze? Daar heeft Pallmann op ingespeeld met het zogenaamde Stylebook. Met een eigen kleurenspecialist zijn de 32 kleuren onderverdeeld in 7 hedendaagse woonstijlen. Vind de woonstijl die bij je past en er blijven nog maar 5 tot 7 kleuren over om uit te kiezen.

Om de kleur zo goed mogelijk te benaderen is een speciale Color Box ontwikkeld. De Color Box bevat monsters van alle kleuren uit de Pallmann Color Collection, vloeibare Color Testers om de kleur bij de klant thuis of op een eigen monster uit te proberen en het inspirerende Stylebook waarin de woonstijlen zijn opgenomen met de daarbij kleuren. Dat is niet alleen een handige hulp voor de eindklant, maar ook zeker voor de verkopende parketteur .

Stylebook online downloaden

Het speciaal ontwikkelde Color Collection Stylebook is hieronder te downloaden, evenals de Technische Brochure, bestemd voor parketprofessionals. Een fysiek exemplaar ontvangen? Neem dan contact met ons op via www.pallmann.nl/contact.

Downloads

Stylebook Pallmann Color Collection PDF, 5.1 mb   download  
Technische Brochure Pallmann Color Collection PDF, 3.1 mb   download