Merkliste (0)

 
 
 

Unipro-Garant

Met het Unipro-Garant-Systeem kunt u uw opdrachtgever minimaal 5 jaar zekerheid bieden. Als u voor een emissiearme oplossing kiest, dan krijgt u daar 5 jaar garantie bovenop. Dus 10 jaar zekerheid. Wij sluiten met u een overeenkomst, specifiek voor het betreffende project. Vervolgens sturen wij een garantiecertificaat naar u én naar uw opdrachtgever.

Extra zekerheid voor de eindgebruiker

Helaas houden bedrijven soms op te bestaan. Als dat uw bedrijf betreft… op wie kan uw klant zich beroepen? Met de Unipro-Excedent-Garantie kan uw opdrachtgever in deze situatie direct bij ons terecht. De garantie blijft dan van kracht. Uw opdrachtgever eist kwaliteit èn zo min mogelijk overlast. Het Unipro-Garant-Systeem en de emissie-arme producten passen perfect in dat eisenpakket.

Wij staan achter onze producten en adviezen

U krijgt van ons altijd het beste advies voor het gebruik onze producten op uw project. Ons advies is helder en duidelijk en is gebaseerd op een uitgebreide inventarisatie van het project. En... onze producten zijn getest in combinatie met alle soorten parket. Onze ervaren Technisch Commericeel Adviseurs beschikken over knowhow van de gehele vloerenbranche. En, voor de meeste technische vraagstukken hebben wij al eens een oplossing bedacht. Deze ervaring nemen wij mee in ons advies voor uw project.

Mochten wij toch aansprakelijk zijn voor een fout in ons product of advies, dan vergoeden wij u binnen de voorwaarden van het Unipro-Garant-Systeem of de Unipro-Excedent-Garantie, simpelweg de schade.